Ik ben John Klusser in hart en nieren

Even voorstellen 


Ik ben opgegroeid in Eindhoven en inmiddels woon ik al weer ruim 30 jaar samen met mijn partner Patricia in Eindhoven - Strijp in een prachtig huis uit de jaren dertig.

Na de middelbare school heb ik de avond opleiding Commerciele Economie gestudeerd, terwijl ik overdag in ons familie bedrijf werkte. Dit was een groothandel in  woonaccessoires waarbij ik verantwoordelijk was voor de interne organisatie en de opbouw, inrichting en styling van onze stands op beurzen.


Hierna heb ik jarenlang gewerkt in de VVE-branche waarbij het organiseren van het dagelijks en planmatig onderhoud van appartementen complexen tot mijn werkzaamheden behoorden.


Mijn leven lang ben ik echter ook al klusser en stylist. Eerst vanuit ons familie bedrijf voornamelijk in ons huis, bij famlie en vrienden, En onze appartementen in Spanje. Deze hebben we geheel opgeknapt en vervolgens ingericht. Kijk voor het resultaat maar eens op onze website: www.casajuapa.com 


Thuis heb ik door de jaren allerhande verbouwingen uitgevoerd zoals de badkamer, keuken en het bouwen van onze veranda. Vrienden en familie vroegen vaak of ik hen hier ook mee wilde helpen en het werd mij steeds duidelijker dat ik in het klussen meer voldoening kreeg dan in mijn reguliere werk. Daarom heb ik in 2022 het besluit genomen om te stoppen met mijn vaste baan en mijn eigen klusbedrijf op te richten.


Open en transparant communiceren en werken staat bij mij hoog in het vaandel. Een goed overleg met de klant gedurende het werk is belangrijk om een mooi resutaat te krijgen. Ik werk nauwkeurig en netjes en zorg voor een opgeruimde ruimte na uitvoeren van het werk. Domme vragen bestaan niet dus ik beantwoord graag uw vragen. Een tevreden klant is een blije klant en daar wordt ik weer blij van.


met vriendelijke groet


John van Winden

Eazzy works vervoer